Personvernerklæring

 

Hva betyr dette for deg som medlem og/eller bruker av Bjørgen Treningssenter?
Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

 

Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?
Bjørgen Treningssenter er behandlingsansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn ved bruk av våre tjenester. Vi følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger. Behandling av personopplysninger er ikke tillatt med mindre det foreligger et gyldig behandlingsgrunnlag. Et slikt behandlingsgrunnlag kan eksempelvis være samtykke fra den registrerte, kontrakt (inngåelse av avtale), lov eller at vi som behandlingsansvarlig har en «berettiget interesse» som overstiger den registrertes krav på personvern. Vårt behandlingsgrunnlag er i hovedsak kontrakt, og i noen tilfeller samtykke. Ved oppstart av behandling av dine personopplysninger vil vi alltid gi informasjon om behandlingsgrunnlag.

 

Hvilke personopplysninger samler Bjørgen Treningssenter om deg og hvorfor?
Vi registrerer personopplysninger for å kunne levere tjenesten du forventer av oss.

Dette omfatter kontaktinformasjon som navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer,
e-postadresse, betalingsinformasjon og aktivitet. Dette benytter vi for å administrere timeavtaler, betaling og øvrige forpliktelser under treningsavtalen. Vi ønsker å forstå markedstrender og behov gjennom statistikk, derfor analyserer vi data for å forbedre og videreutvikle tjenesten vår. Vi vil kun samle inn og bruke de personopplysninger som er nødvendige.

Vi behandler de personopplysningene du oppgir når du melder deg inn hos oss,
og opplysninger du på annen måte frivillig gir fra deg. For eksempel når du oppgir personlig informasjon til en personlig trener. Dette kan være navn, adresse, e-postadresse og annen informasjon.

Opplysninger vi samler inn når du bruker våre tjenester:

  • Når du besøker senteret vårt, registreres besøket ditt.
  • Når du bruker våre nettsider, registrerer vi din aktivitet
    (inkl. ved booking av gruppetimer).
  • Digitale spor som legges igjen når du benytter våre digitale plattformer bl.a. www.bjorgen-treningssenter.no.
  • Vi lagrer informasjon dersom du har kontrakt med en personlig trener,
    eller har oppgitt personopplysninger for å få et tilpasset treningsprogram.

 

Markedsføring og spørreundersøkelser
Vi kan sende deg tilbud om produkter og tjenester på e-post eller andre typer meldinger.
Du kan velge å takke nei til dette. All markedsføring vi sender ut på denne måten, følger markedsføringsloven.

Av og til utfører vi spørreundersøkelser på vegne av oss selv eller våre samarbeidspartnere. Målgruppen for slike undersøkelser kan være basert på personopplysninger, for eksempel for å forbedre våre tjenester eller utvide tilbudet.

 

Deles informasjon med andre?
Registrerte personopplysninger behandles konfidensielt hos oss, og det er bare de med tjenstlig behov som vil ha tilgang til våre personregistre. Som hovedregel vil vi derfor heller ikke dele personopplysninger med noen utenfor Bjørgen Treningssenter.

Deling av personopplysninger med tredjepart vil være en behandling av personopplysninger som krever et juridisk behandlingsgrunnlag. Et slikt behandlingsgrunnlag vil i utgangspunktet være samtykke fra den registrerte. Slik at du som registrert vil alltid være kjent med vår utlevering. Merk at vi i noen sammenhenger vil være forpliktet ved lov til å utlevere dine personopplysninger. Vi deler informasjon med de som utfører tjenester på våre vegne.

 

Dine rettigheter til innsyn, korrigering, sletting og lagring

  • Du har rett til å be om innsyn i egne personopplysninger.
  • Du har rett til korrigering av feilaktige opplysninger.
    Fornavn og etternavn korrigeres ved henvendelse til oss mot framvisning av legitimasjon. Adresse og andre kontaktopplysninger kan endres ved henvendelse i resepsjonen.

Du har rett til å bli glemt. Dette kan utføres når:

  • Informasjonen ikke lengre er relevant for det formålet den ble innsamlet for.
  • Du ikke har utestående fordringer.
  • Lovpålagte hensyn er fullført.

Anmodning kan sendes til post@bjorgen-treningssenter.no

Retting og sletting av registrerte opplysninger er hjemlet i regelverket – som også gir noen
begrensende unntak. Har du spørsmål om dette, kan du ta kontakt med oss.
Bjørgen Treningssenter sletter registrerte personopplysninger når de ikke lenger er formålstjenlig.

 

Ta gjerne kontakt på vår e-postadresse (post@bjorgen-treningssenter.no) dersom du har kommentarer, eller ønsker mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.

 

Trening

JuleSpinn
18 Desember, av admin
3. juledag kl. 16:00 og 6. juledag kl.... »Les mer
TIMEPLANEN – endringer!
16 Oktober, av admin
Timeplanen - legg merke til disse endringene... »Les mer
UNGDOMSGRUPPE
25 September, av admin
Starter mandag 15.... »Les mer
FOKUSGRUPPE
14 August, av admin
EMMA starter FOKUSGRUPPE i... »Les mer

Driftsmeldinger

Ny solseng og betalingsløsning!
2 September, av admin
Last ned GRATIS app... »Les mer
Collegegenser
24 Mai, av admin
Vi kan nå tilby god og myk collegegenser i unisexmodell.   Hvit – Størrelse: XS – S... »Les mer
Hold alle vinduer lukket!
30 Januar, av admin
For at ventilasjonsanlegget skal fungere, må VINDUENE alltid være LUKKET!        ... »Les mer

Diverse

Mor og Barn
9 Oktober, av admin
NYHET! Mor og Barn med fysioterapeut Mari Sundstrøm. »Les mer
20 % medlemsrabatt ved Intersport Støren!
9 Mars, av admin
Dette gjelder varer som er knyttet opp mot trening på... »Les mer
Apparater for RULLESTOLBRUKERE
13 Februar, av admin
Se hva vi kan... »Les mer
Artikler i bladet «Pensjonisten»
23 Mai, av admin
               ... »Les mer